De afgelopen tijd heb ik zo’n 70 kilometer aan wandelkilometers gemaakt met bepakking om te oefenen voor de Ardennen. Afgelopen zondag hadden we een grand finale van twintig kilometer over de prachtige Hulshorsterbosrandroute met volle bepakking (17 kg).

Maandag kreeg ik een laatste mailtje met strikte instructies. Nu ben ik iemand die van een goede voorbereiding houdt en de regels weleens aan mijn laars lap. Zo mochten er geen ‘vuurmakende instrumenten’ mee en geen eten. Vaak neem ik wel wat extra energierepen mee of een pak crusli, een aansteker en aanmaakblokjes stonden ook op mijn persoonlijke meeneemlijst. Toch heb ik besloten om het niet mee te nemen en om me eens aan de kampregels te houden. Ben benieuwd hoe dat uitwerkt…

Vanavond begint het weekend ergens in de Ardennen. Mijn mattie Ar-i

Één reactie op “Aan de bak in de Ardennen”

Reageren