Vanmiddag werd in de preek stilgestaan bij de 3000 doden die vielen bij de terroristische aanval in de VS. Aan het begin van de dienst vroeg de spreker: “Waar zou je zijn als jij een van de 3000 was en het leven onverwachts liet?…”

Goddelijke logica: winnen is verliezen, verliezen is winnen. Laat je leven los om met God verder te gaan. Sterf aan jezelf en geef je leven aan Jezus. Wil je jouw leven zelf vasthouden, dan zul je het verliezen. Ook al wordt je 105, iedereen sterft een keer. De keus is welk leven je kiest; met of zonder Jezus.

Vandaag waren we bij de doopdienst (van mijn schoonzus) waarin symbolisch mensen aan zichzelf stierven. Ze gaven aan dat ze hun leven niet alleen willen leven en dat ze geloven dat God alles in de hand heeft, nu en na dit tijdelijke aardse leven.

 

Reageren