pica geschoten door mijn neef; Piejie Photography

Vandaag zijn we daggast op een bruiloft van friends. Ze hebben de bruiloft in Nieuw Vennep, waar haar roots liggen. ’s avonds doen we een stukje over zijn leven dat gehuld is in anonimiteit. Over de eerste ontmoeting schreef ik ruim 1,5 jaar geleden een blog. Hij is een persoon die het liefst zo min mogelijk (digitale) sporen achterlaat. Geen mobiel, zoveel mogelijk contant betalen, geheimzinnig doen over z’n mailadres, gordijnen dicht en de auto een straat verderop parkeren.

Tijdens de sketch vertellen we daar wat over en laten een foto zien van ons cadeau; Een megagroot naambord wat al aan zijn huis is gemonteerd. Franc:en en ik vinden dat zijn bruiloft een startschot is voor een wat meer publiekelijk leven. Ben benieuwd naar hun en met name zijn reactie.

Ik ga ervan uit dat ze mijn blog niet lezen vandaag en het te druk hebben met andere dingen šŸ˜‰

ƉƩn reactie op “Daggast”

Reageren