Tijdens de reveilweek werden we aan het denken gezet om duurzaam te leven en goed om te gaan met de schepping. We zagen het boek Wat zit er in uw eten liggen en kochten het. Het boek is een grote waarschuwing voor de e-nummers die we eten en waarmee heel Appie Heijn vol ligt. Als je de ingredi

8 reacties op “We eten troep en vergiftigen ons lichaam

 • Carolien

  Klopt! Moet zelf gluten. melk en E nummer vrij eten.. Houden jullie jongens van kokosbrood? De witte van het merk Jungle is volledig clean en hier erg geliefd!

  • ja:ro

   Thanks voor de tip. We hadden de jongens al verteld dat ze hun laatste plakjes kokosbrood zouden krijgen (de roze variant). Wat zullen ze blij zijn!!!
   Misschien is het goed voor jou om het boek: “Het Genesis Dieet” te lezen. Ik was nogal shocked (hoe schrijf je dat) toen ik er gisteravond in las…
   Maar… gluten, melk en e-nummer vrij: da’s behoorlijk lastig. Wie weet kunnen we elkaar nog eens tips geven!

   groetjes Franc:en

 • Anneke Bor

  Suiker schijnt ook vergif te zijn….

 • Johan

  En waar vind je brood zonder E-nummers?

 • Carolien

  Hee Francien!

  Ja het zijn wel suikerbommen.. ! Maar ja.. Het leven kan niet 1 gezonde bende zijn ;-).. Het Genesis dieet ken ik niet.. Ga er eens op Googlen! Ik mag ook geen histamine.. Das nog de lastigste.. Glutenvrije crackers zijn vaak standaard E nummer vrij en zo.. En verder nooit pakjes bij de warme maaltijd.. Want daar zit de meeste zooi in (voor mij dan).. En varkensvlees vertrouw ik ook voor geen meter (valt onder histamine dus ook geskipt).. Maar rest in huis eet wel ‘gewoon’ .. Brood en beleg ed dan. Avondeten eten ze de cleane variant met mij mee. Succes met uitzoeken! Want een uitzoekwerk is het! Reformzaken hebben veel goed spul en alternatieven trouwens! Omdat het bij mij aangetoonde intoleranties zijn krijg ik een groot bedrag van de belastingdienst elk jaar, maar dat spul is anders bijna niet te betalen!

  Groetjes!

  • huizeph

   wat varkensvlees betreft is het echt goed om Het Genesis Dieet te lezen. God heeft het zo goed bedacht voor ons mensen en daarom heeft Hij aangegeven dat het echt niet gezond is om varkensvlees te eten. Dus skippen wij dat ook maar (we waren er toch al niet zo’n liefhebber van, hoor) Nou ja, lees zelf maar eens. Geschreven door Tessler en vast te koop bij elke Chr, boekhandel.
   Als we weer eens in de buurt van Enschede zijn, komen we ff langs 😉

   groetjes

 • Pingback: Jaaroverzicht Huize PH (deel ll) « Huize P.H.

Reageren