Gisteren hebben we op de bank een mooie dramafilm gekeken die ging over een jonge arts die werkt in een guerrilla gebied onder moeilijke omstandigheden. De filmbeschrijving is als volgt: De ongelofelijke uitdagingen van een team idealistische artsen in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil, maar tot welke prijs?

Aniek speelde in Wie is de Mol 2009 het domme blondje maar won wel de finale. In deze film is ze de hoofdrolspeelster en zet ze haar rol goed neer. ’t is jammer dat er een paar vloeken in de film voorkomen, maar de verhaallijn is sterk en meeslepend neergezet. Bekijk de filmtrailer hieronder, de offici

Één reactie op “Medisch filmdrama ‘First mission’”

  • Johan

    Hallo Jairo,
    Ik wilde een reactie bij het bericht over de Axe-reclame zetten, maar dat blokkeert mijn filternet 🙂 Ik vind het in ieder geval goed dat je er een item aan gewijd hebt. Ik heb me er ook al eerder aan geergerd, maar niet gerealiseerd dat je er wat tegen kan ondernemen. Dus ik heb ook het formulier ingevuld.
    groeten,
    Johan

Reageren