De vaatwasser gaf drie keer achter elkaar een foutmelding. Gisteren kregen we een mannetje op bezoek die onze afwasmachine heeft onderzocht. Het was een oud meneertje die vliegensvlug werkte. Binnen no-time was de machine ontdaan van z’n schillen. Er was geen zichtbaar mankement te zien en na een schouderklopje werd alles weer in elkaar gezet. We gaven aan dat we eerst de afwas even voorspoelden en dan het middelste biologische-50-graden-programma gebruikten.

De monteur zei: “jullie zijn te lief voor de vaatwasser”. We mochten meer van het apparaat eisen, voorspoelen was niet nodig en een hoger programma mochten we gebruiken. Gisteren kreeg het apparaat een reinigingsblokje voor de kiezen. Vanochtend deed het schoonmaakapparaat het weer naar behoren, zodat we niet gewekt werden door het gepiep van een vaatwas-foutmelding. Heerlijk.

Één reactie op “Te lief voor de vaatwasser”

Reageren