Dit najaar publiceert het dagblad Trouw voor de tweede keer de top 50 van goede doelen. Dit jaar komen alle bij het Centraal Informatiepunt Goede Doelen (CIGD) aangesloten goede doelen in aanmerking voor een notering in de lijst. Het doel van de stichting CIGD is het verzamelen, structureren en distribueren van gegevens omtrent goede doelen teneinde inzicht te geven in de werkwijze en prestaties van charitatieve instellingen. Daarvoor heeft CIGD een database ontwikkeld waarin per goed doel een groot aantal gegevens wordt bij gehouden.

Deze gegevens zijn afkomstig van de goede doelen zelf. In de database verzamelt het CIGD ook oordelen van donateurs over hun ervaringen met goede doelen. Het CIGD hecht grote waarde aan de mening van donateurs bij de beoordeling van een goed doel. Wilt u uw mening ook graag geven over het werk van GAiN?! Klik dan hier. Bij voorbaat hartelijk dank!

Reageren