dit is een dwarsligger

De vakantie staat voor de deur, daarom gaf vrouwlief mij het boek de vierde musketier. Iets wat al langer op mijn lijstje stond en ik niet in de bieb kan krijgen. Het was eigenlijk wel een leuke aanleiding en gisteren heb ik voor haar een thriller-dwarsligger (formaat Gideon Bijbel) gekocht Bedrog.

Franc:en leest graag romans enzo. Ik greep de gelegenheid aan om nog een toegift-boek te geven om mij beter te leren kennen. We weten allemaal dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus, maar wat doe je met die informatie?! Vandaar mijn boek-cadeau: Wat vrouwen moeten weten over de gedachtewereld van mannen.

Ik ben van plan om beide gegeven boeken ook zelf te lezen. Ben benieuwd of ik in het laatst genoemde boek veel herkenning vind.

2 reacties op “vakantie leesvoer

  • Anneke Bor

    Wist je, dat de omgekeerde versie ook bestaat? “Wat mannen moeten weten over de gedachtenwereld van vrouwen” (verkrijgbaar bij “Moving-On”:). De schrijfster/schrijver van deze boekjes heeft trouwens ook een prachtige roman geschreven, die een aantal jaar geleden is verschenen: “Nachtlicht”. Dit boek is een combinatie van een thriller en een psychologische roman en hiervoor heeft de schrijfster heel veel onderzoek gedaan over de verhouding tussen mannen en vrouwen. Deze info heeft ze vervolgens, samen met haar man verwerkt in bovenstaande nieuwe boekjes.

    Geniet van je vakantie!
    Anneke

  • Johan

    Ik heb de vierde musketier ook gelezen. Leest lekker weg, al vind ik het niet heel diepgaand. Maar het kan je wel aan het nadenken zetten. En je kunt op hun website ook gesprekvragen downloaden om bij het boek te behandelen.

Reageren