Met Pinksteren vindt de jaarlijkse Opwekkingsconferentie plaats. De GAiN-trailer bouwen we om naar een minibioscoop. In de vrachtwagen wordt vier keer per dag een christelijke speelfilm vertoond. Om deze te bekijken kunnen mensen een kaartje reserveren. Tussendoor worden er filmtrailers vertoond. Er zijn 1500 waterflesjes ingeslagen om uit te delen aan de mensen.

Bij de aanloop komt behoorlijk wat kijken. Met name het drukwerk moet van te voren worden ingepland en gedrukt. Vlak van te voren bedenk je ineens dat je een hoop artikelen mist en is er nog vanalles te regelen. De afgelopen weken heb ik me nauwelijks verveeld. Vrjdag en maandag ben ik de hele dag op Opwekking te vinden. We ‘verleiden’ de mensen om hun e-mailadres achter te laten. Het zou mooi zijn als we ruim 1000 mailadressen kunnen verwerken. Ben zeer benieuwd wat de eindstand wordt…

meer info online

Één reactie op “Kom naar de bioscoop op Opwekking”

  • Johan

    Ik ben er zelf niet bij, maar ik wil je wel veel succes wensen!!
    groeten,
    Johan

Reageren