Vrouwlief is jarenlang tienerleiding geweest bij de interkerkelijke jeugdgroep Eljada. Die zijn gehuisvest in de kelderruimte van onze kerk. Er hangt een goede sfeer en de jongeren worden positief opgebouwd in het geloof, juist in een erg vormende periode in hun leven. Ik hoop dat de tienergroep over tien jaar nog steeds bestaat en positief is, zodat onze jongens er opgebouwd mogen worden.

[youtube=http://youtu.be/ZTziYnRU6j4]

Schoonzus Maa:ke is verantwoordelijk voor iets soortgelijks maar dan voor basisschoolkinderen. Elke maand organiseren ze een event waar honderden kinderen uit Ermelo en omgeving op af komen. Dit initiatief is er (nog) niet in Nunspeet. Check de website: joy4kids.net

Tof om te zien dat God mensen roept om het evangelie verder te vertellen en over te brengen bij joy4kids en Eljada. Ga zo door!

Reageren