Een tijd geleden stonden er spontaan twee kippen op de stoep. We hebben ze de namen van de (schoon)moeders gegeven -Truusje en Dientje- en liefdevol verzorgd, maar op een gegeven moment weer geretourneerd naar de afzender. We hebben weinig meer van ze vernomen totdat we gisteren een e-mailtje van de populaire TV-show chicken got talent kregen:

Nadat jullie ons liefdevol hebben opgevangen in jullie nederige onderkomen hier een update van ons. Vanaf de kinderboerderij waar jullie ons gedropt hebben is het snel met ons gegaan. We werden al snel gescout voor chicken got talent en wonder boven wonder hebben we nu onze eerste plaat met videoclip gemaakt! Check het resultaat hieronder:

[youtube=http://youtu.be/p_2_EJogf2A]

Tik-tok, Truusje & Dientje

4 reacties op “Truusje en Dientje in TV-show ‘chicken got talent’

Reageren