Met mijn GAiN-werkzaamheden ben ik druk met drukwerk. Er zijn vier flyers ontwikkeld, ik heb magneetjes later herdrukken, het blad Bereik de Wereld is onlangs uitgekomen en etiketten voor op flesjes water zijn gisteren geleverd en op de flesjes geplakt. Veel drukwerk gebruiken we ook als promotiemateriaal op de Opwekkingsconferentie. Vandaag gaat de digitale nieuwsbrief er weer uit. Ook ben ik met ansichtkaarten bezig en een mailing aan het voorbereiden. Genoeg te doen dus, ik hoef me niet te vervelen 😉

2 reacties op “Druk met drukwerk

  • Joelle

    Goed bezig! Ik hoor het al, lekker veelzijdig!
    He, weet je trouwens, vorige week reed er op weg naar Wageningen (vanaf Ede) een vrachtauto van Gain achter mij! Vond ik erg leuk, ik had nog nooit een vrachtauto daarvan gezien. Mooi geel, met grote zwarte letters! 🙂 🙂

    Toen dacht ik aan jou! 🙂

  • ja:ro

    Das mijn collega die dwars door Nederland rijdt om goederen op te halen bij kledingdepots en andere ophaalpunten. Leuk dat je aan mij moest denken! Gr. Ja:ro

Reageren