Iedereen doet wel eens een digitale boodschap bij Bol.com. Waarom?! Omdat het betrouwbaar is, geen fratsen heeft, lage verzendkosten en een zeer breed aanbod. Ze zijn dan ook de grootste speler op de markt en maken veel winst.

Neema.nl is de christelijke tegenhanger van de blauwe dikke mannetjes. Het is een jong bedrijf en heeft net als bol.com geen fratsen, snelle levering, lage verzendkosten en een zeer breed aanbod met meer dan 30.000 christelijke artikelen. De plus van neema.nl is, dat ze de winst doneren aan verschillende goede doelen, waaronder de organisatie waarvoor ik werk; GAiN.

Samen met Neema.nl ben ik met collega’s bezig geweest om een bioscoop te realiseren op Opwekking. Daar geven we onder andere 5-euro-vouchers weg op ruim 100 neema producten. Morgen meer over de bioscoop op Opwekking. Check neema.nl

Reageren