Gisteren was ik op bezoek bij een echte Apple-fan. Hij wist me nieuwe toetscombinaties uit te leggen en pluspunten boven het Windows-systeem te benoemen. Daarnaast mocht ik de laatste tijd samenwerken met iemand die ook helemaal weg is van het merk met de hap uit appel. Hij corrigeerde me zelfs als ik iPad verkeerd schreef; met verkeerde hoofdletters! Nu lanceert Apple regelmatig video’s met twee mannen die discussieren over een computer en waarbij Windows vaak het onderspit delft. Hieronder een filmpje van een leuke tegenstunt van twee mannen die pro-Windows zijn.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i-DwKYcy7cQ]

Leuk om te weten: de mannen in de video hebben in het Windows logo de kleuren blauw en groen verwisseld zodat, mochten ze gepakt worden, Windows hen niet kan aanklagen voor het gebruiken van de logo.

Reageren