…volgens de uitgdokterderekende datum. En daar gaat mijn 500e (!) bericht over.

Hoewel ik al van drie verschillende kanten papa wordt genoemd en acht keer oom van Franciens kant, is het aan de PH nog een beetje kaal. M&M de toekomstige vader en moeder, weten allang wat het wordt, evenals de beide ouders. Voor ons is het geslacht en de naam, die vast met een M begint, een verrassing. Ik ben erg benieuwd en kan niet wachten om de gup te bewonderen. Net als mijn bro.

Oja, nog een feitje, vier dagen geleden was de buikomtrek van de aanstaande moeder 102 cm. Franc:en was destijds 110 cm

Één reactie op “Vandaag word ik voor het eerst oom…”

  • Maat Theo

    He Bro,
    Fijn dat je zo gespannen bent. Wij zijn ontspannen. De recente buikomtrek vermeld ik nu liever niet 🙂 Grappig dat Fransje daarmee gewonnen heeft.

Reageren