Gisteren was op het NOS journaal een item over de aankondiging van de wederkomst van Jezus op aarde. Gisteravond tijdens de kring spraken we over getuigen. Je bent een getuige als christen, dat is een feit. Veel Nederlanders hebben een verkeerd beeld van de kerk/het christelijk geloof omdat ze mensen zien die A zeggen en B doen. En vooral het doen is niet zoals de Bijbel aanreikt.

Bijvoorbeeld prediker Harold Camping. Hij geeft aan dat de ‘opname’ rond 19:00 uur ’s avonds (welke tijdzone) plaats vindt. Het is jammer dat hij het imago van christenen (en daarmee de geloofwaardigheid) verstoord want niemand weet wanneer Jezus terug komt. De Bijbel zegt: Hij komt al een dief in de nacht, voor wie Hem niet verwachten.

Al sinds het begin van de mensheid is er om de haverklap iemand die het einde van de wereld profeteert, op zich niets nieuws. Maar

Één reactie op “Vandaag is de wederkomst”

Reageren