In gesprekken met mensen vraag ik soms: ‘Lees je mijn weblog weleens?’. Mensen verontschuldigen zich dan vaak, als ze dat niet doen. Waarop ik zeg: ‘dat hoeft echt niet hoor, maar als je het leest dan hoef ik niet het hele verhaal te vertellen.’ Voor mij is de blog een soort van uitlaatklep, maar ik vind het leuk dat anderen ook een ‘smile’ op hun gezicht krijgen. Bedankt voor het volgen en meelez/ven!

‘k vind het leuk om soms te horen dat er trouwe lezers zijn die m’n weblog bij de favorieten hebben staan of elke dag toch even een kijkje nemen wat Huize PH nu weer te melden heeft. Janneke v B, Joelle & Mattijs, Johan K, Flo, Freek dV, Evaline K,…jij?!. Met gemiddeld 50 bezoekers per dag zijn er vast nog wel meer fans. Voel je je fan, en gepasseerd dat je niet in het rijtje staat, laat dan ff een reactie achter!

2 reacties op “Ode aan mijn fans

  • Johan

    Je mag mij inderdaad een ‘fan’ noemen! Er zijn weinig mensen die zo leuk en regelmatig een weblog weten bij te houden. Chapeau!

    groeten,
    Johan

  • Marjolein

    I’m fan too! Je schrijft erg leuk, elke dag en niet van die ellelange stukken 😉 Leuk om ff tussendoor te lezen. Je staat bij mn favorieten zodat ik je zo ff aan kan klikken!

Reageren