Aan de wandel in 2006

Wanneer is iemand een vriend?! En wanneer is iemand een kennis?!
Voor mijzelf beschouw ik iemand in de regel als vriend als we samen bij iemand thuis hebben gegeten.

Wie beschouw je als ‘beste intieme vrienden’?!
Mensen die met je meeleven en die veel van je weten. Geen vraag is te gek en je maakt tijd voor ze vrij.

Je gaat een weekend weg?!
Klopt! En F en ik hebben er veel zin in. Met het viertal (Mattheo, Geert, Mattijs en ik) en aanhang gaan we er even tussenuit. Geen internet, wel wandelingen en goede gesprekken. Samen oude herinneringen ophalen, sterke verhalen vertellen, elkaar bemoedigen, God zoeken en elkaar nog beter leren kennen.

En waar blijven de kinderen?!
Die worden door hun opa en oma vertroeteld bij ons thuis. Bij ’t vorige weekendje weg hadden we de kinderen mee. Dat was echt feest. ’s ochtends vroeg de kinderen entertainen en ’s nachts met de vrienden doorzakken. In de week erop moesten we weer bijtanken van het weekenduitje.

Gaan er nog bijzondere dingen mee?!
Djemb

Één reactie op “Interview weekendje weg met vrienden”

Reageren