Dat is natuurlijk Art. Tenminste dat denken wij, omdat hij onder andere vloeiend Spaans spreekt, rare teksten op zijn T-shirt heeft, een gedeelte zich in het Art-museum afspeelt en hij nep molt.

Maaaaar, op wikipedia staat nu al dat hij de winnaar is en dus niet de Mol: “In 2011 zat Art Rooijakkers in “Wie is de Mol?”. In de laatste aflevering wordt bekend dat Art de winnaar is van dit seizoen. Hoe kan dat voor de uitzending bekend zijn?!

Ben je de winnaar als je de mol bent, of als je em ontmaskerd hebt. Enfin, veel kijkplezier vanavond voor fans en volgers, dan hebben we echt duidelijkheid.

2 reacties op “Winnaar wie is de mol bekend, toch?!

  • florianph

    Eh dacht het toch ff niet

  • Joelle

    Ik vond duidelijk dat Patrick de mol was! Art was veel te fanatiek. En vond je het niet een beetje vreemd dat je echt een vrijstelling voor de finale kon ‘ winnen’? Dat vond ik best verdacht….de mol komt zowieso in de finale, dus logisch dat hij die vrijstelling haalt, dan blijft het toch een eerlijke finale! 🙂

Reageren