Vlak voordat we toch zouden gaan naar de kerk, gooide Elias roet in het eten door flink over te geven. Ik zou dus toch thuisblijven. Jammer, maar wat doe je dan op de zondagse ochtend als je normaliter in de kerk zit?! Voor de kinderen zorgen, de was ophangen en een nieuwe trommel aanzetten. Toch mis je dan een geestelijk element en ‘ k bedacht dat ik preekjes in mp3 formaat zou kunnen downloaden voor onze nieuwe usb-radio-cd-speler in de astra.

Op de site van de VEZ kun je wat preken downloaden en heb er eentje geluisterd. Op de site staan ook leuke columns waarvan ik de marktplaats variant u niet wil onthouden. Geschreven door Henk Stoorvogel:

Na de zomer besloten Ruth en ik om ook eens iets nieuws te doen: proberen spullen te verkopen via Marktplaats.nl. Iedereen doet het en het schijnt te werken, dus waarom niet? Het eerste item dat wij op Markplaats plaatsten was onze mooie kledingkast. Nog geen twee jaar oud, stijlvol en lekker ruim. Te ruim voor onze slaapkamer in ieder geval. Dat hadden we beter kunnen bedenken toen we hem kochten, maar in de winkel leek hij lang niet zo groot als thuis.

Na een paar dagen kregen we een koper. Het bieden vond ik spannend, maar uiteindelijk kwamen we er voor 400 euro uit. De koper heette Samir. Ik had er al een beetje een ongemakkelijk gevoel bij. Samir

Één reactie op “Thuis op de bank en niet in de kerk”

Reageren