Iedereen weet dat dat natuurlijk niet moet, inclusief de auteur van dit stukje. Toch ben ik erin getrapt, tijdens het opwaarderen van mijn auto door hem te wassen. Tijdens de poetsbeurt kwam ik ons reflecterende ichtusvisje tegen, die ik wilde meenemen naar de nieuwe auto. ‘k probeerde het er voorzichtig af te halen want hij zat goed vastgeplakt.

Eenmaal eraf, wilde ik met een spons de lijmresten wegwerken. Oei, dat gaat moeilijk. Een schuursponsje ligt binnen handbereik. Even kijken of het werkt en geen krassen opleverd. ’t werk en volgens mij levert het geen krassen op. Ziezo, mijn auto is spik en span voor de verkoop.

We vertrekken met de auto en ‘k bekijk nog eens de droge achterkant. Er staat nog steeds een Ichtusvis op. ’t is alleen geen sticker maar allemaal fijne krasjes in de vorm van een vis…

3 reacties op “met een schuursponsje je auto schoonmaken

Reageren