‘k vind de nieuwe campagne van de Alpha cursus enorm goed. Ze maken gebruik van pictogrammen en weinig tekst. Ze laten de mensen nadenken en er zit een diepere laag in. Less is more, vooral qua tekst.

De nieuwe Jumbo supermarkt plaatste abri’s in bushokjes. De tekst was: ‘Hallo Nunspeet, we zijn er, Jumbo’.

3 reacties op “Met weinig tekst veel zeggen

 • Freek

  Ik heb deze posters ook gezien maar jammer genoeg was de tekst onderaan niet te lezen. Waar gaat het over? En als je dat al weet van het plaatje, waar is die cursus dan? Je moest er vlak voor staan om het te kunnen zien. Plaatjes alleen communiceert dan te weinig…

 • ja:ro

  wordt je wel geprikkeld om het te gaan lezen en er naar toe te lopen om je in te spannen om het te zien?! Dat vind ik dan weer knap van een advertentie. Dat je extra je best doet om het te willen lezen.

  • Freek

   Nee, ik niet… Maar ik weet natuurlijk niet hoe andere mensen reageren…

Reageren