Van ’t weekend zag ik een mooie Astra station te koop staan. ‘k heb er vanmiddag ook een proefritje in gemaakt. ’t was een leuke auto voor een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk waren er wat beschadigingen, maar je kan geen nieuwe auto verwachten voor 3500 eurie. Samen met de verkoper ben ik naar de opel garage gereden, maar ’t was te laat om nog onder de auto/motorkap te kijken.

Ik twijfelde erg. ’t was een mooie auto maar kon em niet motortechnisch keuren. Toch maar even z’n eigen garage opgebeld. Die zat achter de PC en toetste het autobedrijf in. Ik hoorde even niks en toen ‘…tros/radar, …kilometerstanden terugdraaien…’ ‘k was even stil en dacht dat de garage-eigenaar een grap maakte. Toen het kwartje viel, heb ik mijn beslissing gemaakt. Deze Astra wordt em niet. ‘k Vind het dom dat ik zelf niet had gegoogled op de naam van het autobedrijf.

In totaal drie proefritten verder, maar nog geen auto. Heb jij de juiste auto voor mij, met trekhaak, weinig kilometers, en een station?! reageer!

Één reactie op “De malafide wereld van auto’s”

  • Marjolein

    Oh, lastig he die auto’s!! Wij hebben echt rot ervaringen in ieder geval met het aankopen van nieuwe auto’s..
    Succes verder!

Reageren