Op 20 december heb ik gokken op boer zoekt vrouw ingesteld. Ik voel me een klein beetje bedrogen door de programmamakers. Het ligt natuurlijk niet aan mijzelf. Zij hebben verkeerde indrukken gewekt en tv minuten oneerlijk ingezet. Vandaar dat ik met mijn uitslag de plank volledig missloeg. Hieronder de gok en de uitslag van BZV2011.

Gelukkig hebben we ook nog een verlenging, Zijn de boeren na drie maanden nog steeds bij elkaar? of over een jaar?!Voordat ik (verkeerde) voorspellingen doe op basis van verkeerde verwachtingen gewekt door malafide regisseurs, mogen de kijkers thuis reageren. Hope to hear you!

2 reacties op “uitslag gokken op Boer zoekt vrouw

  • florianph

    Altijd het probleem bij iemand anders zoeken he! Het ligt vooral niet aan je eigen inschattingsfouten:P

  • Ja:ro

    Herkenbaar?! Zit misschien in de aard van het beestje! Of is het een familiekwaaltje van de mensheid?!

Reageren