Ik zit met een dilemma. Mijn 2011 voornemen is om weer te gaan volleyballen. Dat heb ik nu tweemaal gedaan bij mijn oude en vertrouwde team. Het is bere gezellig en we spelen dan zo’n 3- 4 potjes op een avond. Aan de andere kant merk ik dat ik zelf niet veel kan groeien, mede omdat de anderen ook aan hun tax zitten. Soms erger ik me aan fouten die gewoon niet gemaakt mogen worden, mijns inziens.

De andere optie is om met heren3 mee te trainen. Maar dat ik waarschijnlijk meer trainen en dan spelen. Toch wil ik een keertje kijken om het te ervaren.

Over een paar weken wil ik een knoop doorhakken, want er kan weinig op tegen een uitdagende pot (beach!)volleybal!

Één reactie op “volleybal dilemma”

  • florianph

    Waarom niet iets anders? Golven, bowlen korfballen:P iets wat je nog niet kan maakt het sporten ook weer leuk. Zeker in de opinie van de CALO doe vooral dingen waarin je niet goed bent! 😛 succes

Reageren