Mijn werk voor GAiN is divers en veelzijdig. Voor de volgers thuis; wat heeft Ja:ro gedaan begin 2011?!

  1. GAiN zoekt voor de komende zomer reisleiders.Weet je iemand, let me know!
  2. Het reisprogramma staat online, met reizen naar Haïti, Roemenië, Israël, Oekraïne en Zuid Afrika. Ik heb hogere excelkunde toegepast op het aanmeldformulier
  3. Vandaag (27 januari) is het Holocaust Memorial day. De komende periode vragen we aandacht voor de overlevenden van de Holocaust samen met andere Israël organisaties. Op onze eigen website is binnenkort een sponsorprogramma zichtbaar.
  4. Heb ik een nieuwe weblog ontworpen voor mijn digibeet collega Gerrit met dezelfde layout: www.jeugdig.wordpress.com. Hij gaat binnenkort naar Tanzania om de opening van een waterput bij te wonen, samen met de sponsor.
  5. Gisteren heb ik een filmpje gemaakt van Albanië die ik ook gebruik voor mijn persoonlijke presentaties.
  6. Tot slot, ga ik aan de slag met visitekaartjes voor collega’s

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kx26Sj4l5Kc]

Reageren