Afgelopen week zijn we twee maal op kraambezoek geweest. Gezonde baby’s werden geboren en konden we van ons lijstje afstrepen. We verblijven de komende tijd met veel stellen uitkijken naar hun geboortes. Ook deze week vernamen we via e-mail twee nieuwtjes. We hopen op goede zwangerschappen en voorspoedige bevallingen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM]

Één reactie op “babys vliegen ons om de oren”

  • franc:en

    Tja, de teller staat momenteel op 10!! en dan heb ik nog niet de mensen uit de buurt meegeteld die we niet zo goed kennen, maar wel met een dikke buik rondlopen.Vanaf de zomervakantie (toen we zijn gaan rekenen) zijn er al 11 bevallen! Voor mijn gevoel zijn we nu in een fase beland waarin al onze vrienden en familie zo’n beetje in de vruchtbare periode verkeren. En toch blijft het een heel bijzonder wonder!!
    Een mooi filmpje, Ja:ro, ik moest er erg om lachen!

Reageren