Mijn huidige laptop is van mijn baas en mag ik aan het einde van het jaar inleveren. Voor mijn werk was ik op zoek naar een nieuwe.  Nu heeft mijn broertje een Macbook pro, een erg handig ding waarmee je lang kan doen. In overleg met Francien mocht ik ook gaan zoeken…

Maandag en dinsdag eens rondgekeken maar de prijzen waren allemaal 1150. Mediamarkt had een zondagse uuraanbieding voor 999. De kortingsbon van Dixons was niets waard omdat ze de laptop niet verkochten.  Een constructie met mijn baas qua BTW was ook niet haalbaar, evenals de studentenkorting van mijn broertje. Dus toch maar verder surfen.

Vandaag hadden veel internetwinkels de prijs verlaagd naar 999 euro. Onder andere Wehkamp had wel een aantrekkelijke met € 100 aan waardebonnen maar 5 weken levertijd. Een andere aanbieder had langere garantie. Toch nog even naar de Dixons surfen. Daar was tie nu wel, in de aanbieding, op voorraad, direct leverbaar en met een kortingscoupon. Voor 899 euro krijg ik morgen mijn nieuwe macbook pro. Ik denk dat ik veel plezier aan zal beleven. Hoe wonderlijk kan een aanloop aankoop verlopen?!

Reageren