Vandaag gaat er een GAiN-persbericht uit over de sokkenbrei-actie voor Russische gevangenen. We willen mensen mobiliseren om sokken te breien voor Russische gevangenen die in erbarmelijke omstandigheden verkeren.

Wij hebben het hier koud, maar in ons huisjes kunnen we het nog warm krijgen. In veel Russische gevangenissen is de temperatuur lager dan hier en ligt er nog meer sneeuw. Veel gevangenen zijn ziek en hebben koude voeten en geen sokken. Tijd om een actie te starten. Lees meer

[slideshare id=6210467&doc=20101218sokkenvoorrussischegevangenen-101217080135-phpapp02]

Één reactie op “Sokkenbrei-actie”

  • Ja:ro

    Gisteren het persbericht de deur uit gedaan. Krijg ik vandaag een mail van een collega die een zwager in de sokken heeft. De beste man schenkt 1000 thermo sokken! Fantastisch om te zien dat God ons netwerk gebruikt!

Reageren