De afgelopen dagen heb ik noodhulp voor Albanië opgezet en was ik druk met de organisatie, de inventarisatie en de vertaling naar communicatiemiddelen. Samen met Bertus hebben we de website aangepakt en voorzien van een noodschil. We hebben een persbericht verstuurd en zijn een adwords campagne gestart. Vandaag gaat er nog een nieuwsbrief uit naar de achterban.

Ik vind het bijzonder gegaan en het lijkt alsof er toevallig vier puzzelstukjes in elkaar vallen:

1) ik ben op werkvakantie geweest dat getroffen is,
2) De voorganger/vriend biedt hulp en wil het evangelie verkondigen
3) ik ben op rampentraining geweest in oktober
4) Ik werk voor GAiN, waar ik deze ramp onder de aandacht kan brengen.
Echt bijzonder hoe God werkt. Ik voel me bevoorrecht.

Kijk voor meer info op: www.gainhelpt.nu/albanie, luchtfoto’s of een fotoverslag van gisteren. We zetten in op schoonmaakpakketten en geld voor een hulptransporten. Geven kan via iDEAL.

Reageren