Gisteravond heb ik mijn eerste nieuwsbrief de e-mail-deur uitgedaan. Sommige mensen in mijn adresboek heb ik al lange tijd niet gesproken of gezien, maar heb ik wel een tijd geleden intensief mee opgetrokken. Ben benieuwd naar de reacties op mijn nieuwsbrief. Voor opa’s en oma’s verstuur ik hem per post. Natuurlijk kun je em ook online lezen, klik op de afbeelding voor een vergroting.

5 reacties op “1e nieuwsbrief, best spannend

 • huizeph

  gaat vandaag ook mijn stille tijd tekst over tienden. Bijzonder…
  http://www.oneway.nl/dagindaguit.php?klapbijbel=open&didu=20101202

 • Rob van Woudenberg

  Hoi Jairo,

  Leuk om te lezen en goed om te horen waar je mee bezig bent, ik zie 3 links die we nu met elkaar hebben , je passie voor Jezus en dat door te geven aan anderen, water for life (ik werk bij een waterschap) en hulpverlening bij rampen (ik ben calamiteitencoordinator en senior beleidsadviseur crisisbeheersing, en bij de gemeente was ik ambtenaar rampenbestrijding).
  Ik ga je nieuwsbrieven proberen zoveel mogelijk te volgen, een moedige stap die je doet in geloof.
  Gods zegen, weet je gedragen door Hem.
  met br. gr.
  Rob

 • van Baaren

  Hallo Jairo – je kent me niet, maar ik ken Johan Kroes en Max Veenstra wel. Ik wil je bemoedigen met de dappere stap die je neemt. Je doet het niet alleen en je bent deel van een grote groep mensen die zo “handen en voeten” geven aan de grote opdracht. Jan den Ouden schreef onlangs op z’n blog – Bestaat er vanuit Gods oogpunt zoiets als een normale baan? Of een “full time baan in het koninkrijk?” Het verschil is vrijwel altijd te vinden in de bron van inkomsten. Mensen die van giften leven zouden “voor God werken” omdat ze op hem vertrouwen voor hun inkomsten. Maar dat doen de “normale baan mensen” toch ook? Niets is zo onzeker als een “vast inkomen.”

  Veel zegen op je avonturen en doe Max en Johan de groeten.

  Hans van Baaren vanuit de USA

  • huizeph

   Beste Hans,

   Ik heb een aantal keer je Blog gelezen via Johan over je USA avonturen. Hartelijk dank voor je bemoediging als reactie op mijn weblog. ‘k wens jou en je gezin in de USA veel zegen toe. We houden via de weblog elkaar in de gaten!

   Groet ,Jairo

 • Pingback: persoonlijke terugblik op 2010 « Huize P.H.

Reageren