Afgelopen zaterdag waren we naar een zendingsdag. Ik dacht aan een fancy fair, maar ze hadden het heel anders aangepakt. Veel mensen zetten hun beroep/hobby/kennis in om het goede doel te steunen. Zo waren er diverse workshops van zeepkettingen, sieraden maken en djembé, maar ook kappers, een fotograaf en een oliebollenverkoop. De opbrengst ging naar zendingsdoelen die met kraampjes vertegenwoordigd waren.

’t Was leuk om te zien hoe mensen dat deden Waren ze aan de slag gegaan met de gelijkenis van de talenten?! Je kan zat aanbieden; een onderhoudsbeurt aan je auto, een computercursus voor bepaalde software, tuintips, muziek;essen, … en dat allemaal in de vorm van clinics met of zonder inschrijvingen. Leuk idee wat zeker een mooie uitwerking in de gemeente kan hebben, maar ook naar buiten toe.

Reageren