Vandaag is de laatste dag in Nederland. Hoewel er nog een hoop mag gebeuren qua werk, zal ik ook de laatste voorbereidingen treffen voor onze lifttrip naar Spanje. De evangelisatietraktaatjes, anwb-kaarten en de dagopdrachten zij binnen. Vandaag koop ik nog een kleine plu en wat voedsel. Ik wil nog wat uitprinten voor de teams en de eindcoördinaten zal ik nog in de gps zetten.

Ik vind het spannend door de stakingen, het dreigende brandstoftekort, het avontuur, de competitie en door de haalbaarheid van het stoute plan. Maandag landen we weer op Schiphol als we het halen. Misschien wordt het een fiasco, misschien ook niet. Tijdens de trip proberen we geld in te zamelen voor de logistiek-tak van GAiN, de organisatie waar ik voor ga werken. Ben heel benieuwd…

4 reacties op “voorbereidingen voor vertrek

 • franc:en

  He waar zit je ergens? Waar ga je overnachten en hoe zit het met de kentekens en coördinaten???

 • truus koerselman

  Zo, en heb je wel brood genoeg bij je? Want het duurt wel even voor je weer verse oma koek broodjes kan halen!
  Veel succes, (o)ma koek

 • franc:en

  ja:ro vroeg me zijn sms op de weblog te zetten. Maar ja, hoe doe je dat? Geen idee wat zijn wachtwoord is…. Dus dan maar even zo.
  “Nu eten bij de mac. Slapen in Bayonne in ’t Premmiere Classe Hotel. wil je mijn sms op blog zetten?!”
  Bij deze gedaan, schat. Al denk ik niet dat je het zo bedoelde 🙂
  Slaap lekker!! x Frans

 • florianph

  Als je iets onderneemt blijken er altijd weer mensen (in dit opzicht broers) die het beter kunnen!

  Mannen ik ga alvast naar schiphol want je kan niet vroeg genoeg er zijn!

Reageren