Whow, de eerste keer dat ik (Fran(ien) een stukje mag/ga schrijven op de blog. Ik voel me zeer vereerd. Jair_0 heeft me even uitgelegd hoe het moet; kind kan de was doen!!

Zojuist kreeg ik een telefoontje (!!!) van Ja;ro vanuit Bilboa, Spanje. Hij vertelde dat ze de handdoek in de ring hebben gegooid. De afstand die ze vandaag hebben afgelegd was veel te kort. (Ik weet niet hoe ik een kaartje in moet voegen, maar kijk zelf eens in de atlas) Ze zijn van Bayonne in Frankrijk naar Bilboa (Spanje) gelift. Ze hadden als doel voor vandaag Leon, maar dat hebben ze niet gehaald. Het schijnt moeilijk te zijn om mensen bereid te vinden om je mee te nemen.

Vele uren hebben ze met hun duim omhoog gestaan… Nu hebben ze een ticket voor de nachtbus naar A Coruna geboekt. Die vertrekt vannacht om 01.00 uur. Tot die tijd moeten ze zich maar zien te vermaken… Misschien dat ze morgen nog een uitstapje gaan maken naar Santiago de Compostela, dan zijn ze er in ieder geval geweest. Vanaf A Coruna vertrekken ze maandag met het vliegtuig terug naar NL. Ze zijn behoorlijk ver gekomen! Volgende keer beter 🙂

Één reactie op “Helaas, helaas, helaas….”

  • Johan

    Nou, goed gedaan hoor Francien! Ga je nu zelf ook een weblog bijhouden? En Jairo: helaas, maar goed gedaan! Respect!
    groeten,
    Johan

Reageren