Vandaag was ik een dagje op de boot. ‘k vond het niet erg om te werken met 21 graden, een briesje en af en toe een wolkje voor de zon. Samen met mijn collega Johan hapten we sfeer over vijf bruggen die vervangen worden in Twente. De dag bestond uit wat straatinterviews, een boottocht en een thuisinterview. Mijn taak was om vooral heel veel foto’s te maken voor een fotodatabase, van de bruggen, geïnterviewden en het landschap.

De dag sloten we af met een persoon die een binnenvaartfanaat was. Alles wat met binnenvaart langs zijn huis door het kanaal kwam legde hij vast. Zelfs al werd het warme eten opgeschept en er kwam een (onbekend) binnenvaart schip langs, dan ging hij het fotograferen. Bijzonder om met die man te praten over zijn passie. Een leuk dag, bekijk zelf de foto’s.

Oja, ‘k heb een nieuw montuurtje

Reageren