Over een tweetal weken zal ik met mijn broertjes een liftwedstrijd houden naar Santiago de Compostella. In vier dagen tijd (21 – 24 okt) willen we ruim 2000 kilometer afleggen. In twee koppels strijden we tegen elkaar om de snelste tijd. Per dag kan je tijd winnen door opdrachten goed te maken die mijn zwager Bernard maakt. We vliegen terug van Caruna naar Amsterdam. Is dit haalbaar of gekkenwerk?!

Franc:en noemt de trip een jongensdroom, ontstaan bij peking express. Net als mijn coupe coulina hoop ik dat we als broers veel mogen meemaken, een goede tijd met elkaar hebben inclusief goede gesprekken en een veilige reis hebben. Vrouw lief, bedankt voor het mede mogelijk maken.

NB: In Frankrijk hebben ze wel Pekin Express op de buis… Misschien wat filmpjes vooraf kijken om in te komen ­čśë

Reageren