Ik heb er lang over getwijfeld of het wel weblogwaardig is, maar vooruit, ik schrijf erover alleen al om het onderwerp uit de taboesfeer te halen. Deze blog gaat over de halmen onder je oksels, de lianen tussen romp en bovenarm, waar Tarzan zich kan uitleven, oftewel okselhaar.

De moderne man verzorgt zijn lichaam goed. Het schijnt dat anno 2010 in Nederland,  je als man je okselhaar bijhoud. Niet helemaal glad scheren, maar gewoon wat korter bijknippen. Dat voorkomt dat bij een verkeerde windvlaag je niets meer ziet, omdat de okselharen je gezichtsveld belemmeren. (enigszins gechargeerd)

Nog twee feitjes: Okselhaar en de geur eromheen schijnt lustopwekkend te zijn. Volgens de Islam moeten mannen en vrouwen minstens een keer in de veertig dagen hun oksels scheren.

3 reacties op “tarzan onder je oksels

Reageren