Waar ik vorige keer een taboe aan de kaak stelde met het scheren van mannelijke okselharen, stelt nu mijn broertje een taboe aan de orde. Hij gaat met de billen bloot en blogt over het kleien in het kleine kamertje. Zo kwam ik erachter dat hij drie keer daags kleit en de dag ermee opent.

Op de meidenreis naar Albanië daagde ik de dames uit om hun Pee-oo-ee-pee-frequentie te zeggen. De meine ligt rond de twintig uur in twintig seconden, maar de dames hielden hun kmond. Vrouwen zwijgen denk ik omdat het een taboe is. Mooie vrouwen poepen ook niet, heb ik wel eens iemand horen zeggen. Ah, dat verklaart een hoop(je).

3 reacties op “pee-oo-ee-pee-taboe

 • Johan

  Maar net als bij je ‘okselhaarblog’ komen we er niet achter hoe het nou precies bij jou zit… 🙂
  groeten,
  johan

 • vader van drie zonen

  Jij mag het eerst zeggen, dan vertel ik mijn frequentie…

 • Pamela

  3x daags… Is dat gezond?!

Reageren