Voor de zomer werd ik door GAiN benaderd om voor hen te gaan werken. Afgelopen zomer heb ik daar over nagedacht en sta daar positief tegenover. Momenteel zit ik in een sollicitatietraject bij de ontwikkelingsorganisatie. GAiN (Global Aid Network) is een wereldwijde hulporganisatie die evangelie en (nood)hulp combineert. In de functie zou ik me bezig houden met organisatie en communicatie in de vorm van artikelen, website en nieuwsbrieven.

Twee keuzes
Mijn huidige baan bij Tekstbureau Kroes eindigt dit kalenderjaar, niet vanwege de samenwerking, maar meer vanwege gebrek aan gerichte opdrachten. Mijn werkgever wil wel verder met mij in een nieuw avontuur. Een nieuw bedrijfje waarbij we samen verder kunnen bouwen aan een stuk inspiratie en communicatie voor opdrachtgevers. Dat zou dan gemiddeld voor een dag in de week zijn. De andere keus is om fulltime voor GAiN te gaan werken. Iets wat GAiN het liefste ziet.

Wat te kiezen?
Ik heb de keus tussen twee prachtige dingen, maar ik vind het verdraaid lastig, mede omdat ik het goed wil doen en Gods stem hierin wil verstaan. Welke kant wijst God mij op?! Vandaag, donderdag 9 september, wil ik dan ook apart zetten om na te denken over de twee keuzemogelijkheden en focus me op wat God van mij verlangt.

Hulp gevraagd!
Willen jullie mij te bidden dat ik Gods stem mag verstaan, dat ik de juiste keuze mag gaan. Tegelijkertijd sta ik open voor gedachtes, Bijbelteksten en ervaringen waarbij en waardoor ik geïnspireerd mag worden om een goede afweging te maken. Wacht niet te lang en reageer!

Reageren