Na de gezinsuitbreiding van twee weken geleden (broertje bij ons op kamers) hebben we wederom gezinsuitbreiding. Het kwam gisteravond onverwachts op ons pad en een gegeven paard moet je niet in de bek kijken. Wat dan? (Nunspeetse uitspraak)

Zaterdag rond 21:00 uur hoorden we de voordeurbel, bleek er een doos te staan met twee kippen erin en een zakje voer erop. Na een belrondje zonder resultaat heb ik maar de hut van de jongens verbouwd tot kippenhok. Vanochtend was de verrassing voor de jongens groot! Kippen, Yes! We hebben de kippen maar vernoemd en een langgekoesterde wens van beide oma’s in vervulling laten gaan. De kip met hoge kam heet Dientje, de bredere kip heet Truusje.

We weten echt niet wie dit heeft gedaan en de actie is nog niet opge-eist. De kogel is door de kerk en ik ga op basis van giften leven, maar een gift in natura en zo snel dat had ik ook weer niet verwacht. Groot voordeel is dat het een functioneel huisdier is, het eerste eitje is geraapt. Belangstellenden voor een kip, of de daders kunnen zich melden of anoniem reageren!

Één reactie op “gezinsuitbreiding”

Reageren