De gift in Natura was een aanleiding om de hut om te bouwen tot kippenhok. Deze ochtend ben ik bezig geweest om met resthout* het hok te pimpen met rennetje. De kippen hebben een eet en drink beker en aarde om in te graven.  Als kroon op het kippenhok kunnen ze ook nog op stok, waar ze net nog gebroederlijk naast elkaar zaten. Eigenlijk vinden we het wel leuk, maar met de winter voor de deur weten we nog niet goed wat we met de kippen gaan doen… De poelier is geen optie, omdat Franc:en dat niet over haar hart kan verkrijgen…

* oom reinier bedankt voor de dakplaat, pa en ma bedankt voor de oude stoelen, oom Eduard bedankt voor de ivar onderdelen en de buren bedankt voor het gaas. Op de grond ligt zand uit de zandbak van de jongens.

Één reactie op “bezige kippen”

 • Raad

  Kijk!

  We wisten wel dat jullie voor ze zouden zorgen!

  We zijn blij te lezen dat ze in goede handen zijn.

  Nu we een goede ervaring met jullie hebben, weet je natuurlijk nooit wat er zal volgen.

  Maar wie o wie doet nou deze dingen? Zijn het Sint en Piet die hun voorwerk aan het doen zijn? Of de kerstman? Of een grap uit de familie / vrienden kring? In ieder geval komen we wel uit deze dampkring 😉

Reageren