Vandaag ben ik een hele dag in de weer geweest voor 45 mm. Ik werk veel thuis achter de pc en mijn bureaublad stond altijd vrij hoog (73 cm). Als ik lang werkte merkte ik dat aan mijn polsen. Nu is het wettelijk geregeld dat je niet meer dan 6 uur achter de pc mag hangen voor je baas, maar ik doe het vaak de hele dag. Vooral als er mooie uitdagingen zijn qua werk.

De hele dag ben ik in de weer geweest voor een lager bureaublad. Dat komt omdat het een houten frame is met alles erop en er aan. Bijna alles wat in de aanbouw stond ging eruit en na wat zagen & schaven, passen & meten er weer in. Ik hoop dat de 45 mm helpt. ’t is nog wel even wennen moet ik zeggen.

Door het klussen was ik offline. Gaat de telefoon: “We zijn in Nunspeet, kun je naar de Blokker-winkel komen met de laptop?!” Ik had een mail niet gezien waarin ze met de prijs akkoord gingen en naar Nunspeet zouden komen. ’t liep goed af, zij de oude laptop, ik de centen.

Reageren