Mijn schoonvader heeft blaaskanker, al zo’n vier jaar. Vlak voor de vakantie had hij zijn gewone controle. Ze gaan dan met een cameraatje via de urinebuis naar de blaas. Op een scherm kun je dan met de arts meekijken. Mijn vader (en de arts) zagen meteen dat het niet goed was. Er waren allemaal staafjes te zien, zoiets als poliepen, denk ik.

Er werd een operatie gepland om de tumoren weg te halen. Het was wel schrikken, want zoveel en zulke grote tumoren had mijn schoonpa niet meer gehad sinds zijn eerste operatie vier jaar geleden. Een paar dagen voor de operatie werd mijn vader gezalfd (ziekenzalving). Voor de operatie was hij erg rustig en de operatie verliep voorspoedig. Tijdens en na de operatie had hij weinig tot geen last van zijn blaas.

Twee weken na de operatie kwam een gesprek voor de uitslag van de operatie. De arts was hierover zelf enorm verbaasd: er is helemaal niets gevonden in de blaas!! En dat terwijl er echt duidelijk tumoren te zien waren geweest bij de controle enkele weken ervoor. Een groot wonder dus!
Alle eer aan God!!
Zoals bezongen wordt in het onderstaande lied.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FDepldB3FEI]

Reageren