We ervaren al een lange tijd een handicap in de reisafstand tussen Ermelo en Nunspeet. Vandaar dat we de komende maanden ons gaan oriënteren op een andere kerkelijke gemeente in Nunspeet. We willen kijken of de Vrij Evangelische Gemeente bij ons past, die huist in het Dorpshuis in Nunspeet.

Komende week heb ik een tweetal belangrijke gesprekken qua werk. Waarschijnlijk blijf ik niet bij tekstbureau Kroes werken en zullen we de samenwerking op een andere manier voort zetten. Tevens ben ik in de zomervakantie bezig geweest met het nadenken of ik wil werken bij de hulporganisatie GAiN. Francien en ik staan daar op zich positief tegenover. Een onderdeel van het nieuwe werk is dat ik zou leven op basis van een vriendenkring cq giften. www.gainholland.org

Willen jullie als volgers, met ons meebidden voor de juiste keuzes, gesprekken en veranderingen?! Thanx in advance!

Één reactie op “twee keuzes”

Reageren