Goedgelovig.nl is een gristelijke satirische website die veel christelijke dingen met een korreltje zout op de korrel neemt. Zo was een kleinschalig onderzoek over tienden en het kersttwitter verhaal aanleiding om op goedgelovig een prikkelend artikel te schrijven. Vandaag is de beurt aan mijn oom die de site bedrijfsgebed.nl runt. Een site die christenen wil stimuleren om samen op het werk te bidden en elkaar op te zoeken. Naast zijn 40-urige baan steekt hij per week evenveel tijd in de website en relevante activiteiten.

De site ziet er uit als een gebed zonder eind. Dat klopt ook wel. Er is weinig overzicht en het staat tsjokvol informatie. Aan de andere kant wordt de site goed gevonden en bezocht en is hij up-to-date. Ik hoop dat de buzz op goedgelovig.nl positief werkt en er meer christenen samen gaan bidden, zodat God ook op het werk groot gemaakt mag worden.

Bedrijfsgebed | Goedgelovig

2 reacties op “bedrijfsgebed.nl op goedgelovig.nl

Reageren