Vorige week zaten we nog in Albanië. Inmiddels ben ik weer druk met de alledaagse bezigheden en werkzaamheden. Ik interview met mijzelf met een korte terugblik.

Wat heb je daar gedaan?!
Een opsomming; veel zon, geen regen, 35 graden, zwemmen in zee, zwemmen in meer, 2 dagen kinderprogramma met moslim kinderen, 2 dagen kinderprogramma met zigeunerkinderen, zwembaduitje, knutselen, water games, bezoek bejaardentehuis, uitje naar de bergen, opgetrokken met de jeugd van de kerk, bijbelstudies, voedselpakketten uitdelen, kasteel bezoeken, stad en elkaar zegenen, bidden met elkaar, kleding sorteren, high tea, bruiloft en afsluitende bbq.

Wat heeft veel indruk op je gemaakt?
Het enthousiasme van de tieners. Tevens hebben een bijzondere tijd gehad met elkaar tijdens de studies rond het boek geboren om te vliegen. We hadden het over je bestemming vinden in combinatie met roeping en passie. Prachtig om zien dat jezelf en anderen hun levensdoel ontdekken.

Wat had je verwacht en kwam niet uit?
Het programma omgooien. Ik moest wel even slikken, maar een nachtje nachtrust doet veel goed. Tevens had ik verwacht meer armoede te zien. We zaten in een welvarend gedeelte van de stad. We zouden allemaal slapen in gastgezinnen, bleken ze een groot huis te hebben gehuurd…

Wil je nog iets kwijt?
Ik heb een zeer zegenrijke reis gehad, mede door de vele gebeden. Ik heb ontdekt dat zo’n reis mij dichter bij God brengt en dat ik veel vreugde beleef tijdens een trip. De laatste dag had ik een enorme drang om naar huis te gaan en de jongens te zien. Ik heb dat nog nooit zo sterk gevoeld.

Één reactie op “albanie terugblik”

Reageren