Ik ben mijn sleutels kwijt. We haalden de vouwwagen op en ik kwam er toen achter dat ik de sleutels vergeten was. Heen en weer met de auto gereden en de sleutels opgehaald. Vouwwagen achter de auto gezet en weggereden. Thuis gekomen miste ik mijn sleutelbos, inclusief de vouwwagen sleutels. Weer teruggereden om bij de vouwwagen opslagplaats te zoeken in de berm en op het erf, maar mijn sleutels heb ik tot nu toe niet terug gevonden.

Alles hebben we omgekeerd, de auto, de disselbak van de vouwwagen en de tassen. Nergens. Heel frustrerend want alle sleutels zaten er aan. Inclusief een label met mijn telefoonnummer en e-mailadres. Als je op mijn mailadres zoekt via Google weet je precies waar ik woon… Dus de vinder kan makkelijk bij ons naar binnen komen of met de auto wegrijden. Toch maar even kijken of we nieuwe cilinders op het huis gaan zetten voordat we op vakantie gaan…

Reageren