Vanaf vandaag zijn we een week op de conferentie reveilweek. Net als de afgelopen twee zomers brengen we een zomerweek door in Kroeze Danne te Delden. De reveilweek wordt al meer dan 30 jaar georganiseerd door de organisatie Near East Ministries (NEM) uit Voorthuizen. Samen met zo’n 1000 – 1500 andere christenen is het een intensieve week waarbij er voor iedere leeftijdsgroep: baby’s, kinderen, tieners, jovo’s en volwassenen, een eigen programma is. Het grote verschil met de Herstelweken of de New Wine week is de gespreksgroepen. Als deelnemer wordt je ingedeeld bij een kleinere doorpraat- / stille tijd groep. En dat is juist de kracht van de reveilweek.

Het leuke is dat we enthousiast zijn over deze (geestelijke) week en anderen hebben uitgenodigd. Zo gaan ook twee ooms en tantes met het hele gezin mee, mijn ouders en broertje en mijn collega Johan. We hopen met elkaar een opbouwende week te beleven.

Globale dagindeling
08:00 – 08:30 stille tijd in kleine groepen
10:00 – 11:00 dienst (spreker) (eigen programma voor kids/tieners)
11:00 – 12:00 doorpraten in kleine groepen
12:00 – 19:00 Lunch -Vrije tijd / workshops – diner
19:30 – 20:15 hoofdprogramma met iedereen
20:15 – kleine kinderen naar bed, nachtwacht op terrein
22:00 – einde programma

Meer info: Website | Foto’s | Ervaringen

Reageren