Momenteel werk ik namens Tekstbureau Kroes voor de organisatie GAiN, Global Aid Network, een hulpverleningsorganisatie die evangelisatie combineert met ontwikkelingshulp. Ik ben eind juni benaderd of ik de komende vakantieperiode wil nadenken of ik voor GAiN (onderdeel van Agapè) wil werken. Dat doe ik al voor twee dagen in de week. Ik heb het erg naar mijn zin en kan mijn professionele ei kwijt.

Geen probleem toch?! Mijn loon wordt geregeld op basis van een vriendenkring. zoals veel Agapè mensen giften ontvangen. Voor mij maakt dat een stuk complexer. Moet ik dan gaan leuren bij mensen? Hoeveel moet ik dan per maand binnenkrijgen? Hoe werkt dat? etc. Ik hoop in de Reveilweek daar mee aan de gang te gaan om te kijken of ik dit aanbod moet aannemen. Mocht je nog om gebedspunten verlegen zitten, bid dat God mij helpt om de juiste keuze hierin te maken. Thanx!!!

Één reactie op “leven van giften”

Reageren