Ongeveer een jaar geleden hoorde ik dat ik op zoek mocht gaan naar een andere baan. Een heftig moment dat je op je grondvesten laat schudden. Al kreeg ik de tijd en ruimte om ander werk te zoeken, toch twijfelde ik aan mijn competenties. Wie ben ik, kan ik het wel? Het voelde als een vrije val…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uQITWbAaDx0&]

Tijdens de zomer in de reveilweek (een soort bijbelweek voor gezinnen) kreeg iedereen een Bijbeltekst. De tekst destijds is de tekst van vandaag: ‘Want Ik weet, welke gedachten Ik over u koester, luidt het woord des HEREN, gedachten van vrede en niet van onheil, om u een hoopvolle toekomst te geven.’ Jeremia 29:11 Een prachtige hoopvolle tekst die me kracht en moed gaf om door te gaan.

Uiteindelijk kwam ik bij Tekstbureau Kroes uit en werk er nu een half jaar met veel plezier. Momenteel zijn we ons aan het bezinnen hoe we als bureau verder gaan. We hebben meer opdrachten nodig die passen bij mijn profiel, anders is het niet rendabel dat ik blijf. Willen jullie bidden voor mij? voor wijsheid en om de juiste weg te bewandelen! Dank voor jullie meeleven.

Reageren